Nevşehir Valisi Sayın İnci Sezer Becel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezine (JAKEM) giderek JAKEM Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın'ı ziyaret ettiler. 

Ziyarette, JAKEM Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın,  Sayın Vali İnci Sezer Becel'e JAKEM hakkında brifing verdi.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanlığını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.


İl Jandarma  Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, JAKEM Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın, tarafından karşılanan Vali İnci Sezer Becel, Askeri Tören Mangayı selamlamasının ardından JAKEM Komutanlığı makamına geçildi. 


Bir süre sohbetin ardından JAKEM Komutanlığı içerisinde bulunan Müze ziyareti yapan Vali Sezer Becel, Şeref Defteri’ni imzalamasının akabinde JAKEM Komutanlığı içerisinde İl Özel İdaresi tarafından yapılmakta olan asfalt yol yapım çalışmasını yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı. 


Daha sonra JAKEM Komutanlığında At ve Köpek yetiştiriciliğinin yapıldığı barınak gösteri ve Manej alanlarını gezerek, incelemelerde bulundu. 


Vali İnci Sezer Becel’in ziyaret ve incelemelerinde; İl Jandarma  Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol ve JAKEM Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın hazır bulunurken, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Dur ile İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç te eşlik etti.