Nevşehir Valisi İnci Sezer BECEL ve İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz DİNÇ, Acıgöl ilçemizi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Hükümet Konağı ziyaretinde,Acıgöl İlçe Kaymakamı Sayın Doğukan KOYUNCU ve kurum amirleri tarafından karşılanarak Kaymakam Sayın Doğukan KOYUNCU’dan ilçe hakkında brifing aldı.

Ardından Acıgöl'lü hemşehrimiz Şehit Latif ADIGÜZEL’in ailesini ziyaret eden  Vali Becel daha sonra Halk Eğitim Merkezinde kursiyer ve uzman öğreticiler sohbet ederek yapılan kurslar ve eğitimler hakkında bilgi aldı. Ziyaretlerine İlçe merkezinde bulunan çay bahçesinde vatandaş buluşmasıyla devam eden Vali Becel Topaç köyünde bulunan Sarımsak Soyma ve Paketleme tesisini ziyaret ederek Acıgöl İlçemizden ayrıldı.

Vali İnci Sezer Becel’e ziyaretleri sırasında; Acıgöl İlçe Kaymakamı Sayın Doğukan KOYUNCU,  İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, İl Gençlik ve Spor Müdürü Muhsin ÖZDEMİR,İl Genel Meclis Üyeleri Metin VURAL ve Mehmet Fatih TEKEÇ,İlçe Emniyet Amiri V. Talha ANDIÇ , İlçe Jandarma Komutanı Ercüment UYAN , İlçe Yazı İşleri Müdürü Leyla YİĞİT,İlçe SYDV Müdürü İlknur DEĞERLİER,İlçe Tarım Müdürü Taner DÜZGÜN,İlçe Nüfus Müdürü Bahri ÇAKIR eşlik ettiler.