"VATANIMIZDA BESLEDİĞİMİZ HAİNLER DERHAL GÖNDERİLMELİDİR"

Nevşehir Alperen Ocakları İl Başkanı Ramazan Kalkan cennet vatanımızın içerisinde olduğu durum hakkında bir değerlendirme yaptı.

Nevşehir Alperen Ocakları İl Başkanı Ramazan Kalkan şu ifadeleri kullandı:

"Kahpece saldırıya uğrayıp şehit edilen kahraman Mehmetçiklerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum.

Bu aziz vatan asla terk etmeyeceğimiz, canımız pahasına koruyup kullanacağımız, mukaddes bir topraktir. Bu vatan şehit kanlarıyla sulanmis, uğruna can verilmiş, gerektiğinde de kelle alınmış bir topraktir.

Hainler iyi bilmelidir ki Türkler vatanıni bırakmaz. Ölürse şehit, kalırsa gazi olur. Ama bu vatanı satmaz. Bu Millet merhamet edip göçmenleri bu ülkeye almışsa bu su-i istismar edilmemelidir.

Aksi takdirde Türk milletinin intikamı acı olur. Tüm dünya bilmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti Devletinde 3-5 bin asker yoktur. Söz konusu vatan, bayrak, Kuran ise 83 milyon asker vardır. Gün bir olma birlik olma günüdür.

Bir olduğumuz birlik olduğumuz vakit ne Amerika ne de Rusya durabilir karşımızda. Bilinmelidir ki bu Millet bir şehidini bir de şehit düşüren kahpeleri unutmaz. Vatanımızda besledigimiz hainler derhal gönderilmelidir. 

Din kardeşliğimizi istismar eden, merhametimizi sömüren bu canilerin yeri ülkemiz değil. Ait oldukları yer, köpekliklerini yaptıkları avrupa ülkeleridir.

Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Alilerine sabırlar diliyorum. Bu vatanın, Kuran-i Kerim'in, bayrağımizin koruyucusu ve kollayıcısıyız. Ülkem, bayrağım, ezanım uğruna her şeyimiz feda olsun. Ne mutlu Türk'üm diyene...

Nevşehir Alperen Ocakları İl Başkanı Ramazan Kalkan"