Nevşehir'de uzun yıllardır Öğretmenevi olarak hizmet veren tarihi bina restore edildi. Restorasyonu tamamlanan bina 'VE Hotels Kapadokya' ismiyle Vilayetler Birliğine ait bir kuruluş olarak hizmet vermeye başladı. Muhteşem restoranı, kafeteryası ve oteliyle 7'den 70'e herkese hizmet veren VE Hotels Kapadokya, restoranında menüsüyle ve fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

1928 yılında Mekteb-i Cumhuriye olarak yapılan ve Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulunca tescilli olan iki katlı tarihi taş bina, yaklaşık 100 yıldır sayısız hatıraya ve tarihe şahitlik ediyor.

Yapıldığı günden bu yana çeşitli amaçlar için kullanıma sunulan bina, son olarak tarihi yapısına zarar verilmeden restore edilerek Vilayetler Birliği işletmesinde 'VE Hotels Kapadokya' adıyla 7'den 70'e her kesimden vatandaşa hizmet vermeyi amaçlıyor.

Toplamda 1650 metrekare alanda hizmet veren VE Hotels Kapadokya'nın 500 metrekarelik alanı misafirlerini konaklama kısmı olarak karşılıyor.

24 ODAYLA HİZMET VERİYOR

Konaklama kısmında 11 adet tek kişilik 15 metrekarelik, 12 adet çift kişilik 23 metrekarelik ve 1 adet de 27 metrekarelik suit oda yer alıyor.

VE Hotels Kapadokya, odalarında mini bar, internet, klima, televizyon, sıcak su, karşılama seti ile misafirlerini en iyi şekilde ağırlayarak, rahatını sağlamayı hedefliyor.

Otelin yaklaşık 100 yıllık tarihi yapısına zarar verilmeden yapılan bahçe düzenlemesi de göz dolduruyor.

600 metrekarelik geniş ve ferah bir alanda bahçe ve otoparka sahip olan VE Hotels Kapadokya'da yaz sezonunda davet, nişan ve düğün gibi organizasyonlar da yapılacak.

Ayrıca, otelin açık alan kafeteryası da bulunuyor. Kayaşehir manzaralı kafeterya, misafirlerine kendini Kapadokya'nın merkezinde olduğunu tekrar tekrar hatırlatacak bir görsel şölen sunuyor.

Özellikle Kayaşehir'in süslü bir gerdanlık gibi göründüğü akşam saatlerinde misafirler kendini bir peri masalında buluyor.

RESTORANDA EŞSİZ LEZZETLER BULUNUYOR

Geniş alanda yer alan VE Hotels Kapadokya'nın kapalı cam alanda ambiyansı iştah açacak restoran bölümü de misafirlerini cezbediyor.

Her kesimden insana hitap eden restoranda birbirinden farklı lezzetler alakart olarak sunulurken, normal menü de bulunuyor.

Kapadokya'nın en iyi şef ve garsonlarından oluşan ekibi ile hizmet veren restoranda birçok eşsiz lezzet sizleri bekliyor.

Bunlara ek olarak, yakın zamanda restoranda dışardan gelen misafirler için hafta sonlarına özel serpme açık büfe kahvaltı da verilmesi planlanıyor.

KAYAŞEHİR'E YÜRÜME MESAFESİNDE

Nevşehir'in en işlek caddesi olan Atatürk Bulvarı'nda yer alan otel, en yakın turistik gezi yeri olan Kayaşehir'e yürüme mesafesinde bulunuyor.

Ayrıca VE Hotels Kapadokya, Nevşehir'in merkezinde bulunması dolayısıyla avantajlı konumuyla turistik ilçe, belde, havaalanı ve otogara da yakın bir lokasyonda yer alıyor.

Otel, Ürgüp'e 21 kilometre, Avanos'a 18 kilometre, Göreme'ye 13 kilometre, Kapadokya Havalimanı'na 30 kilometre, otogara ise 6 kilometrelik bir mesafede buluyor.

MEMURLARA ÖZEL FİYATLAR

Mensup, kamu ve serbest meslek olmak üzere 3 tip misafir kabul portföyüne sahip olan otelde her kategori için farklı fiyat tarifesi uygulanıyor.

Mensup misafirler (İçişleri Bakanlığı çalışanları, merkez taşra teşkilatı, valilik ve il özel idaresi personelleri, il genel meclis üyeleri, şehit aileleri, gaziler ve eş, anne, baba ve çocukları) için fiyat tarifesi kişi başı 500 TL olarak listede yer alıyor.

Kamu personelleri için fiyat tarifesi gecelik 900 TL, serbest meslek çalışanları içinse 1200 TL olarak liste fiyatı veriliyor.

Ancak serbest meslek gruplarına açılışa özel belli bir süre gecelik ücret 1000 TL olacak şekilde indirim tarifesi uygulanıyor. Ayrıca odada kalacak ikinci bir misafir için de yüzde 50 indirim tarifesi uygulanıyor.

Misafir memnuniyetini her açıdan sağlayarak daha da geliştirmeyi hedefleyen VE Hotels Kapadokya, Nevşehir'in merkezinde bulunan konumuyla iş toplantıları, turistik geziler, düğün, davet, yemek, konaklama ve yapacak olduğunuz etkinliklerinizi en güzel şekilde yaşamanızı ve unutulmaz kılmayı hedefliyor.