Kapadokya'da çekilen bir çok dizi, reklam, belgesel ve filmlerinde imzası bulunan Veritascastajans bölgede çekilecek yeni sinema ve dizi filmleri için müjdeyi verdi.

Veritascastajans'dan yapılan açıklamada, "Yeni sezona yapımcılığını NTC medyanın üstlendiği Safir dizisiyle başladık.Çekimlerimiz tüm hızıyla devam ediyor.Safir dizimiz her pazartesi saat 20:00 de ATV ekranlarında izleyicilerimizle buluşuyor.

İkinci projemiz TRT'de yayınlanacak Karaağaç dizisinin çekimleri, Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindeki turizm merkezi Soğanlı Vadisi'nde çekimleri tüm hızıyla devam etmektedir.Yakında TRT ekranlarında izleyicilerimizle buluşacaktır.

Haziran ayında ise yeni başlayacak sinema dizi ve reklam projelerimizle kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Ayrıca Nevşehir bölgemizde yeni yüzler arıyoruz diye muhtelif otellere insanları davet edip çeşitli projelerde reklamlarda oynatacağız diye sizlere vaat veren ajans kayıt ücreti,sözleşme adı altında sizlere senet imzalatan kişi ve kurumlara itibar etmeyiniz.

Bölgemizde devam eden projelerin cast casting sorumluluğu ajansımız tarafından yürütülmektedir.

2018'den bugüne Paskal sinema filmi, Fliggy Seyahat Aplikasyonu reklam filmi, Oppo GSM reklam filmi, Zümrüdüanka dizi, Güvercin dizi, Kaygısızbaş sinema filmi, Durga Bollywood sinema filmi, Kurak Günler sinema filmi, Âşıklar Bayramı sinema filmi, You Tube Murat Soner Klişeler, You Tube Taha Ulukaya Parodi, Belgesel çekimi (Amerika Yapım), Süper Kahramanlar Altay dizi, Kültür ve Turizm Bakanlığı tanıtım çekimleri, Rus Katalog çekimleri, Türk Hava Yolları reklam çekimleri, Kapadokya'nın Şefi yemek yarışması, Halkbank reklam filmi,Beymen reklam,Ramsey katalog çekimleri,Safir dizi Atv ,Karağaç dizi Trt projelerimizle Her geçen gün büyüyen ve gelişen şehrimizde cast-casting çalışmalarımıza devam ediyoruz.

KARAAĞAÇ dizimizde ve yeni başlayacak projelerimizde yardımcı oyuncu olarak aramıza katılmak isteyenler 0537 584 74 95 irtibat numaramızdan bizlere ulaşabilir.

Her yaş grubundan cast çalışmalarımız devam etmektedir.Kayıtlarımız ücretsizdir.

2023 yılında ajansımızda sayısı 2200 yardımcıyı bulan kadromuzda görev alan yardımcı oyuncularımıza teşekkür ederiz.2024 yılında da kaldığımız yerden devam edeceğiz.Sağlıcakla sevgiyle kalın.