Yoğun yağış sebebiyle Kozaklı ilçemizde bir sel felaketi meydana geldi.

Kozaklı Belediyesinden yapılan açıklamada, Yoğun yağış sebebi ile ilçemizde meydana gelen sel felaketinde tüm personelimiz ve imkanlarımız ile seferber olduk.

Belediye Başkanımız Akif Kabukcuoğlu Ankara programını yarıda kesip mağdur olan vatandaşlarımızı ziyaret ederek dertlerine ortak oldu.

Tüm halkımıza geçmiş olsun.

Yaralarımızı en kısa sürede beraber saracağız.Denildi.

Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu Sel Hakkında Şunları Söyledi : Allah’ın izniyle bugünlerde gelip geçecek. Bu memleketi hakettiği yere getirmeye yemin ettim. Bundan sonra daha da fazla çalışacağız.  

Ortada hiçbir hizmet yokken Nevşehir Belediyesinin borcundan 15 milyon daha fazla borç bırakanlara inat bize inananları utandırmayacağız. Yine söz veriyorum layık olduğunuz en güzel hizmetleri yapacağız. Binbir türlü dertlerle uğraşsakta bahane üretmeyip başarısızlığımızı bekleyenleri sevindirmeyeceğiz. Hortumlarını kestiklerimiz, menfaatlerine dokunduklarımızın yakasını bırakmayacağız. Herbiri o adalet önünde hesap verecek. Klavyeden dürüstlük naraları atanların yolsuzluklarını yanına bırakmayacağız. Ev sahibini hırsız çıkarmaya çalışanların heveslerini kursaklarında bırakacağız. Az kaldı canlı yayında kirli çamaşırları, vatanseverlerin memleket sevdalarını tüm vatandaşlarımızla paylaşacağım. Yırtık büyük yama küçük...

Biz en güzelini en doğrusunu en iyisini yapana kadar göstermiş olduğunuz anlayış ve tahammülden dolayı bize güvenen herkese sonsuz teşekkür ederim. Yaşadığınız sıkıntılardan dolayı da özür dilerim. Geçmiş olsun Kozaklım.