Siyaset

Ziya Ağca Dernek Başkanlığını Vekil Aday Adaylığında mı Kullanıyor?

Abone Ol

Genç Nevşehirliler Derneği, 12 Nisan 2018'de Ankara'da Nevşehirliler adına samimiyet ve güven ortamı iddiası ile Ziya Ağca ve iki arkadaşı tarafından kurulan bir dernek...

Dernek faaliyetlerine bakılırsa dört adet köy ve okul kütüphanesi,Nevşehirli Öğrencilere burs gibi bir çok hayır faaliyetlerine imza atıldığı görülüyor.

Ancak! Dernek Başkanı Ziya Ağca'nın ziyaretleri sosyal medyadaki bazı yorumları şuan derneğin tek amacının Ziya Ağca'nın vekil aday adaylığı için tanıtım reklamına dönüşmüş gibi görünüyor.

Ağca, her ziyaretinin her faaliyetinin haber yapılması için yerel basına ulaşıyor. Bu da Ağca dernek başkanlığı popülerliğini kullanarak vekil aday adaylığı için kendi tanıtımını mı yaptırıyor sorusunu akıllara getiriyor.

Genç Nevşehirliler Derneğine sponsor olan,sitesine reklam veren,bağış yapan kişilerin iyi niyeti (bu paralarla hayır işlense bile) suistimal edilerek dernek başkanının aday adaylığı tanıtımı için kullanılmış olmuyor mu?

Derneğin vizyon ve misyonunun Nevşehirli gençler ve Nevşehir için çalışmak olduğunu düşünerek derneğe üye olan kişilerin iyi niyetleri suistimal edilmiş olmuyor mu?

Eğer her şey aday adaylığı tanıtımı için ise bu şekilde bir reklam tercihinde bulunan aday adayını hangi partinin kabul edeceğide merak konusu!

Bir kişinin aday adaylığını açıklaması veya aday olması asla zorumuza gitmez ama iyi niyetler kullanılırsa bunu dile getirmektende gocunmayız biline!