Kurduğu dernekle adını duyurmaya çalışan Ziya Ağca, milletvekili adayı olabilmek için Nevșehir'in en önemli iş insanlarından Musa Ertaş'ı saf dışı bırakıp İYi Parti'den birinci sıra adayı olmanın derdine mi düștü?

Yakın zamana kadar kimsenin tanımadığı, kurucularından olduğu derneğin başına geçerek iş insanlarından öğrenciler için aldığı bursla adını Nevşehirlilere duyurmaya çalışan Ağca, derneği basamak olarak kullanıp milletvekili adayı olmanın derdine düştü.

İlk olarak seçilebileceği parti arayan, adı AK Parti ile geçince ilk sırayı alamayacağı için MHP'ye yöneldiği konuşulan, oradan da umudu kesilince başka partilere yönelen Ağca, son olarak İyi Parti'den aday olma gayretine düştü.

İYİ Parti' den aday olabilmek için derneğin adını kullanmaktan hiç çekinmeyen Ağca, iş insanlarını kullanarak reklam yapmaktan da geri adım atmıyor.

İyi Parti'nin birinci sıra adayı olabilme derdine düșen Ağca, Nevşehir'in en önemli iş insanlarından Musa Ertaş'ı saf dışı bırakmanın gayretinde.

Ankara'da memuriyeti ile siyasi konum olarak bir yere gelemeyeceğini anlayan Ağca, dernek başkanı sıfatıyla ziyaret ettiği iş insanlarına ve bürokratlara kendi reklamını yapıyor.

Yaptığı bu reklamla Musa Ertaș'ın önüne geçmeyi düșünen Ağca, Musa Ertaş'ın Nevșehir'deki gücünü hafife almış görünüyor.

Nevşehir'de yaşamadığı için şehri tanımayan, milletvekili adayı olabilmek adına son zamanlarda sadece hafta sonları ve tatillerde Nevşehir'e gelen ve Nevșehir'de en çok ișçi istihdam eden Musa Ertaş'ın gücünü tam olarak anlayamamış olan Ağca, dernek çatısı altında ziyaretler gerçekleştirip, çektiği fotoğrafları Nevşehir basınına göndererek haber, dolayısıyla da reklamını yaptırmayı sürdürüyor,

Nevșehir basınını adeta kullanıp reklamını yaptıran Ağca, Nevşehir basınını küçük görerek, basın olmadan da başarılı olacaklarını söylüyor.

Hem basını kullanan hem de basını küçük gören Ağca'nın bu egosu ne kadar sürecek hep birlikte göreceğiz.

Bu arada Ağca'nın kendilerini kullandığını düşünen iş insanları, öğrencilere burs vermeyi bırakacağını söylüyor.

Sözde iyilik yapan Ağca, iyi niyeti suistimal ettiği için burs alan öğrencileri de burslarından edecek.