Eğitimde başarı, doğru rehberlik ve destekle mümkündür. Doğru Tercih Özel Öğretim Kursu, kurucusu Emine Yolveren’in vizyoner liderliği ile öğrencilerimize okula destek ve üniversite sınavlarına hazırlık konusunda en kaliteli hizmeti sunmaktadır.

*Emine Yolveren'in Eğitimdeki Yolculuğu*

Eğitimci ve vizyoner Emine Yolveren, yılların birikimi ve tecrübesiyle Doğru Tercih’i kurarak öğrencilerin akademik başarılarına katkıda bulunmayı amaçladı. Öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarına uygun, özelleştirilmiş programlarla, her bir öğrencinin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için çalışıyoruz.

*Okula Destek ve Üniversite Sınavına Hazırlık*

Doğru Tercih olarak, öğrencilerimize sunduğumuz okula destek programları ile derslerinde başarıyı yakalamalarını sağlıyoruz. Ayrıca, üniversite sınavlarına hazırlık kurslarımızla, öğrencilerimizi zorlu sınav sürecine en iyi şekilde hazırlıyoruz. Uzman öğretmen kadromuz ve modern eğitim yöntemlerimizle, öğrencilerimizin hedefledikleri üniversitelere girmelerine yardımcı oluyoruz.

*Başarı İçin Doğru Tercih*

Başarı, doğru tercih ve azimle gelir. Doğru Tercih Özel Öğretim Kursu, öğrencilere sunduğu kapsamlı eğitim programları ile geleceğin başarılı bireylerini yetiştiriyor. Siz de çocuğunuzun eğitim yolculuğunda doğru adımlar atmasını istiyorsanız, Doğru Tercih’te yerinizi alın. 

*Avantajlı kayıtta son gün 21 Temmuz*

Avantajlı kayıt döneminin 21 Temmuzda sona erecektir. Kayıt yaptırmak isteyen velilerimizin bu dönemi değerlendirmelerinin avantajlarına olacağını belirterek yeni dönemin 9 Eylülde başlayacağını ifade etmişlerdir. 

*İletişim Bilgileri*

Doğru Tercih Özel Öğretim Kursu hakkında daha fazla bilgi almak ve kayıt yaptırmak için bizimle iletişime geçin:

- Adres: Güzelyurt Mahallesi Erenler Caddesi Numara:6

- Telefon: 0384 212 42 44 - 0541 680 00 50

- Web: www.dogrutercihnevsehir.com

Eğitimde başarıya giden yol, Doğru Tercih’ten geçer!

I M G 20240715 W A0005