Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve kurtarılamayarak şehit olan Uzman Çavuş Cebrail Acar’ın acı haberi Konya’nın Ereğli ilçesindeki ailesine ulaştı.

Uzman Çavuş Cebrail Acar’ın (33) şehit haberi Ereğli ilçesi Cahı Mahallesi’nde yaşayan ailesine yetkililer tarafından verildi. Haberin ardından şehidin evine Türk bayrakları asıldı. Evin önünde sağlık ekipleri de hazır bekledi. Şehit Acar’ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan Uzman Çavuş Cebrail Acar, Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mazı Köyü'nün damadıydı. 33 yaşındaki Cebrail Acar, iki çocuk babasıydı ve bayramdan beri eşi ve çocukları Nevşehir'de bulunuyordu. Acı haber, Mazı Köyü'ne jandarma ve polis ekipleri tarafından ulaştırıldı. Eşi ve yakınları, ambulansla Konya'ya götürüldü.

Ürgüp Mazı Köyü Muhtarlığı'ndan yapılan açıklamada, "Köyümüzün sakinlerinden Süleyman Gürbüz'ün damadı Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit düşmüştür. Cebrail Acar kardeşimize Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, ailesinin başı sağ olsun," denildi.

I M G 20240705 W A0003

20240704Aw240367

Aw240344 02