Süleyman Bilgin, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Kıratlıoğlu Mahallesi için muhtar adayı oldu.

Süleyman Bilgin yaptığı açıklamada; 'Kıratlıoğlu Mahallesi'nin sorunlarını biliyorum ve çözümleri için koşturmaya, ter akıtmaya, mesai harcamaya söz veriyorum.

Mahallemizin yaşam standartlarını daha iyi bir duruma getirmek için Belediye ve Valilik makamlarında sorunlarımızın çözümü için hizmeti mahallemize getirene kadar kapı kapı dolaşmaya söz veriyorum.

Mahallemizin ihtiyaç sahiplerine; Valilik, Belediye, Sivil Toplum Kuruluşları ve hayır sever iş adamlarımızdan gelen ayni ve nakdi yardımların adil bir şekilde ulaştırılmasını sağlayacağıma söz veriyorum.

Mahallemiz hakkında duyuruları ve çalışmalarımızı sosyal medya aracılığı ile ilan eden, soru ve sorunlarınızın çözümü için sosyal medya hesapları aracılığı ile kolay ulaşılabilir bir muhtar olacağıma söz veriyorum.

Boş Duran Değil Koşturan Bir Muhtar Olacağıma SÖZ VERİYORUM.' İfadelerini kullandı.

Süleyman Bilgin Kimdir?

1962 yılında Nevşehir Derinkuyu İlçesi Kuyulutatlar köyünde doğdu. İlk okulu köyünde orta okulu Derinkuyu'da tamamladıktan sonra Nevşehir Lisesi'nden mezun oldu. Bu dönemde Kıratlıoğlu Mahallesi'nde ikamet etmeye başlamıştır.

1980-1981 yılları arası bir dönem sözleşmeli öğretmenlik yaptı. 1982-1984 yılları arasında vatani görevini Ankara Etimesgut'ta yaptı.

Askerlik vazifesi dönüşü İstanbulda elektrik malzemesi imalatı yapan bir firmaya ortak olup çalışma hayatına başladı. İlerleyen günlerde çalıştığı firmayı devir aldıktan sonra iş hacmini büyütüp istanbul içi pazarlama yapmaya başladı. İşlerini büyütmek için İstanbul Güngören sanayi bölgesine taşınıp burada uzun yıllar esnaflık yaptı.

Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan: "Kimse Bize Merhamet Dersi Vermeye Kalkmasın!" Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan: "Kimse Bize Merhamet Dersi Vermeye Kalkmasın!"

İstanbulda faaliyet gösteren KUYDER (Kuyulutatlar Köyü Derneği) kurucu üyeliğini yaptı.

Emekli olduktan sonra işlerini oğluna devrederek 1976 yılında ikamet ettiği baba ocağı evine Kıratlıoğlu Mahallesi'ne taşındı.

İstanbulda ikamet ettiği süre boyunca sevilen sayılan bir eş, bir baba, bir esnaf, bir komşu oldu.

Büyükşehirde kazanmış olduğu tecrübeleri ile Kıratlıoğlu Mahallesine hizmet etmek için 2024 Yerel seçimlerinde ikamet ettiği mahallesinden Muhtar adayı oldu.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.