Sendika

Urgenç; Amasız Ve Lakinsiz Devletin Emrinde, Tsk’nın Yanındayız. Gök Girsin Kızıl Çıksın!

Türk Eğitim-Sen Nevşehir İl Başkanı Tayfur Urgenç, Suriye'nin İdlib kentindeki Türk askerlerine düzenlenen hava saldırısında 33 Mehmetçiğimizin şehit olmasının ardından bir mesaj yayınladı.Saldırıyı şiddet ve nefretle kınaya

Abone Ol

Türk Eğitim-Sen Nevşehir İl Başkanı Tayfur Urgenç, Suriye'nin İdlib kentindeki Türk askerlerine düzenlenen hava saldırısında 33 Mehmetçiğimizin şehit olmasının ardından bir mesaj yayınladı.

Saldırıyı şiddet ve nefretle kınayan Urgenç, şehitlerimize Allah’tan rahmet, aileleri, yakınları ve tüm milletimize baş sağlığı; yaralı askerlerimize de acil şifalar diledi.

Urgenç yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “ Fidanlarımız ne yazık ki rejim güçlerinin saldırısı ile toprağa düştü. Bugün içimiz buruk, gözlerimizden kanlı yaş akıyor. Cennet mekân şehitlerimizin ruhu şad olsun. Milletimize sabır diliyorum.

Sınırlarımızın güvenliğini sağlamak, ateşkesin uygulanması ve Türkiye’ye doğru gelen göç dalgasına engel olmak için o bölgede bulunun Mehmetçiğimize yapılan bu hain saldırıya karşı devletimiz teyakkuz halindedir. Bu saldırılara misli ile karşılık vermek, sivil halkı dahi gözünün yaşına bakmadan katleden rejim unsurlarının kökünü kazımak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin haysiyetli milleti için onur meselesidir.

Türk Eğitim-Sen olarak her durum ve koşulda amasız,  şüphesiz devletimizin ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin yanındayız. Devletimizin bu saldırının ardından alacağı her pozisyona tam destek veriyoruz. Unutulmasın ki; Türkiye’nin güvenliği sınır ötesinden başlıyor. Bu noktada; katil rejim güçlerine ve bu güçlere destek veren ülkelerin bölgeyi yeniden tanzim etme planlarına asla geçit vermeyeceğiz.” Gök Girsin! Kızıl Çıksın!