Sendika

Urgenç; Yardım Kampanyasına Gölge Düşürmeyin!

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yetkililere seslenerek yardım kampanyasına gölge düşürmeyin dedi.Urgenç açıklamasında şu ifadeleri kullandı. “Biz bize yeteriz T

Abone Ol

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yetkililere seslenerek yardım kampanyasına gölge düşürmeyin dedi.

Urgenç açıklamasında şu ifadeleri kullandı. “Biz bize yeteriz Türkiye'm yardımlaşma kampanyasında hiçbir kurum yöneticisi çalışanlardan bağış makbuzunu isteyemez, bağış tutarını sorgulayamaz.

İşgüzar yöneticiler bağış kampanyasının önemini azaltacak itici yaklaşımlardan uzak durmalıdırlar. Türk kültür ve medeniyeti yönetme gücünü insanı yaşatma anlayışından, birlik ve beraberliğini yardımlaşma felsefesinden almaktadır. İnanıyorum ki ülkemizin ve dünyanın yaşadığı bu sıkıntılı günlerde yardım duygusunun gönüllerde yer edindiği kültürümüzde "komşusu aç iken tok yatan bizden değildir." hadisi ışığında hali vakti yerinde olan her Türk vatandaşı gönlünü komşusuna açacak, elini uzatacaktır.

Şehrinde açlığı ve yoksulluğu sonlandıracaktır. Yardımlarını ihtiyaç sahiplerine iletmesi için devletine emanet edecektir. Çeşitli yollarla yardım kampanyasına gölge düşürmeyin.”