Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran 28 Mayıs'ta yapılacak olan 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile alakalı gündem olan billboard'lar hakkında sosyal medyadan açıklamada bulundu.

Başkan Savran,"Nevşehir Merkez İlçe sınırları içerisindeki Açık Hava Reklamları İşletmeciliği Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş. bünyesinde faaliyet göstermektedir.

24 Nisan 2023 tarihinden itibaren Açık Hava Reklamları, YSK tarafından belirlenen kurallara göre sıralı sistem ve eşit dağıtım şeklinde kanun ve kurallara uygun şekilde uygulanmaktadır.

Nevşehir Bunu Konuşuyor! Eski Başkan Tanrıver'den Çok Yönlü Ağır Eleştiri Nevşehir Bunu Konuşuyor! Eski Başkan Tanrıver'den Çok Yönlü Ağır Eleştiri

Ayrıca Nevşehir Merkezdeki tüm siyasi parti Açık Hava Reklam çalışmaları uygulama işlemleri de Turizm ve Spor A.Ş. bünyesindeki Açık Hava Reklam İşletmeciliği personelleri tarafından uygulanmaktadır.

Bahse konu işlemler ve afişler ile ilgili olarak Merkez İlçe Seçim Kurulu yetkilidir ve olası itirazlar ancak bu kurula yapılabilecektir." İfadelerine yer verdi.